Filmuziek: Wild

Filmmuziek


Onlangs heb ik voor de film “Wild, bonte families op de Veluwe” de muziek gemixt en daarnaast de Spotify-release gemasterd.

Componist Matthijs Kieboom, schreef een prachtige orchestrale soundtrack voor deze film. Mede omdat hij, de orkestleden en ik in de buurt van Arnhem wonen is het orkest opgenomen bij de SoundVision studio in Arnhem. Lekker dichtbij en mede daardoor voor iedereen fijn om te werken. Daarna heb ik de muziek in mijn eigen studio gemixt. “Wild” is een film met shots waarvan je bijna niet kan geloven dat het allemaal in Nederland is gefilmd. Maar niet alleen de omgeving maakt het mooi: Het geheel is met enorm veel geduld, liefde en héél veel tijd geschoten door Luc Enting wat spectaculaire shots oplevert. Het geheel is ingesproken door André van Duin. Én nog toestemming van Coldplay gekregen om de muziek van Adventure of a Lifetime in de trailer te gebruiken ook 🙂

Vanaf 1 Februari te beluisteren én te zien in de bioscoop, de Spotify-release zal ook rond die tijd uitkomen, die vind je dan hier.

Meer over wat ik doe en heb gedaan lees je hier…

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.